Klopp mener Liverpool er sjanseløse mot Arsenal om dette skjer

Foto: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Juleprogrammet i Premier League får en ordentlig pangstart med Arsenal – Liverpool fredag kveld. Gjestene fra Merseyside ser ut til å ha fått dreisen på forsvaret i det siste, men manager Jürgen Klopp advarer mot hva som kan skje om Liverpool ikke snører igjen sekken.

Liverpool har bare sluppet inn fire mål på de ni siste kampene – en liten revansje for et svært utskjelt forsvar. 4-0-seieren borte mot Bournemouth sist helg var den åttende kampen laget har holdt buret rent i ligaen denne sesongen.

Fredag venter en tøffere oppgave i form av Arsenal. Oppgjøret mellom de to klubbene kan fort bli avgjørende i kampen om Champions League-plassene.

– Vi må være veldig, veldig sterke defensivt i den kampen, ellers har vi ikke en sjanse, sa Klopp på onsdagens pressekonferanse, skriver Daily Mirror. 

Liverpool har vunnet de tre siste oppgjørene mellom lagene i ligaen. Vi må faktisk helt tilbake til april 2015 for å finne forrige Arsenal-seier. Da var Brendan Rodgers Liverpool-manager. Dagens manager later imidlertid til å være meget klar for kvalitetene til Arsene Wengers menn.

– Det er Arsenal…De er en talentfull gruppe spillere og kan skape sjanser. De er et komplett fotballag og kapable til å gjøre alt, sa Klopp.

Liverpool og Arsenal innehar henholdsvis fjerde- og femteplassen på tabellen. Kun ett poeng bak, kan Arsenal ta steget opp blant topp fire med seier hjemme på Emirates.