Ble kritisert av Liverpool-legende – nå slår Manchester United-spilleren knallhardt tilbake

Foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com

Marouane Fellaini er ikke fornøyd med Jamie Carraghers kritikk av Manchester United-spillerens prestasjoner på banen.

Liverpool-legenden Jamie Carragher har som ekspert for Sky Sports kritisert Fellainis ferdigheter flere ganger. Carragher har blant annet antydet at Fellaini opptrer i overkant fysisk overfor motstanderne.

Carragher er som kjent suspendert av Sky etter en episode tidligere i år. Etter å ha fått flere kommentarer slengt etter seg, spyttet mannen med nest flest kamper for Liverpool gjennom tidene mot en bil som en liten jente og faren hennes satt i. Carragher har siden beklaget hendelsen.

– Hvordan våger en person som Jamie Carragher å sette spørsmålstegn ved meg. Mannen spyttet på ei liten jente fra sin bil etter en kamp mellom Manchester United og Liverpool, sier Fellaini i intervju med Sport/Foot.

Dette er ikke første gang Fellaini slår tilbake mot kritikk fra Carragher. I et intervju med Sport/Foot i 2007 sa han følgende, ifølge Daily Mirror:

– Hva var Carragher hvis jeg er voldelig og aggressiv? Han er verdensmester i «blablabla» og verdensmester i å brekke bein. Du ser bare taklinger fra han om du søker han opp på Youtube, sa Fellaini den gang.